Virtuelle Private Netværk

Vælg den rigtige VPN til din ferie

Som du kan se er der rigtig mange udbydere af VPN-forbindelser at vælge imellem og det kan være svært at vælge hvilken udbyder man skal bruge hvis man ikke er inde i alle de tekniske detaljer når det gælder VPN-forbindelser og internetsikkerhed i det hele taget. Derfor vil vi i denne artikel hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning hvis du ikke er en IT-nørd.

Vores udgangspunkt i denne artikel er at vi kommer fra Danmark og rejser ud i verden. Derfor er vores første krav at udbyderen har servere her i Danmark. Dette er naturligvis for at selv om du befinder dig i udlandet kan få det til at se ud som om at du rent faktisk befinder dig i Danmark så for eksempel kan få adgang til at se DR. Alle de udbydere vi har med på vores lister har servere i Danmark.

Hvis du ikke er vant til at installere programmer og opsætte netforbindelser har du brug for en simpel løsning. Her kan vi blandt andet anbefale

En anden ting som ikke betyder så meget hvis det kun er dig selv er antallet af samtidige forbindelser. Nogle giver kun 2 samtidige forbindelser mens andre giver 2 og op til 6 forbindelser i det samme abonnement. 6 samtidige forbindelser er i ær praktisk hvis I er en familie med børn.

Hvis du søger efter noget som  er nemt at bruge til fornuftig priser bør du overveje:

Hvis du har brug for 1 eller to samtidige forbindelser:

LeVPN Bestil nu! Læs mere

Hvis du har brug for 3 til 5 samtidige forbindelser:

Hide My Ass ! Bestil nu! Læs mere

Hvis du har brug for mere end 5 samtidige forbindelser kan du bestille flere abonnementer på:

Hide My Ass ! Bestil nu! Læs mere

Desværre har ingen af disse hjemmesider på dansk, og hvis dette er vigtig for dig kan vi anbefale dig følgende:

PureVPN Bestil nu! Læs mere
NordVPN Bestil nu! Læs mere

PureVPN er lidt billigere men tilbyder kun 5 samtidige forbindelser mens NordVPN tilbyder 6 samtidige forbindelser.

For nogle er sikkerhed meget vigtig, som for eksempel en streng politik om ikke at logge data overhovedet. Nogle kan være tvunget på grund af lovgivningen hvor de har deres hovedkontor til at logge oplysninger. Dog skal de siges at alle gør deres bedste for at beskytte dit privatliv, men hvis sikkerhed er vigtig for dig vil vi anbefale dig følgende udbydere:

 

NordVPN Bestil nu! Læs mere
SaferVPN Bestil nu! Læs mere

 

Det er således muligt at finde en VPN-udbyder uanset hvilke behov du har. Har du kun brug for en VPN-forbindelse mens du holder sommerferie kan du med fordel købe et månedsabonnement, men har du brug din VPN forbindelse til andre formål eller rejser du flere gange om året, kan det anbefale at du med det samme køber et af de længere abonnementer, da du kan opnå betydelige besparelser.

Det vigtigste er at du bruger en VPN-forbindelse mens du rejser, så du kan have en sikker ferie.

×
Har arbejdet med IT i 30 år og har således opnået stor erfaring med IT og sikkerhed.
Latest Posts
Følg og like os

Private Internet Access VPN – Beskrivelse, anmeldelse og anvendelse

Forrige indlæg

Undgå digitale tyve og svindlere på din ferie

Næste indlæg

Du vil måske kunne lide

Kommentarer slået fra