ProdukterVirtuelle Private Netværk

TorGuard – Beskrivelse, anmeldelse og tips 2019

Torguard har ingen forbindelse til Tor-projectet men har sit navn fra torrenting, da de var en af de første VPN-udbydere til at tillade torrent trafik.

Netværk
På grund af at Torguard har eksisteret i lang tid har de i dag fået opbygget et af de største netværk i branchen. Blandt de lande hvor Torguard har servere vil du finde Indien, lande i Africa, og lande i Mellemøsten. Lande der ofte er ignoreret af mange andre VPN-udbydere. Torguard forsikrerer at de ikke benytter virtuelle servere. En fysisk server kan kører flere virtuelle servere, men du vil ikke være i stand til at få højere hastigned end hardwaren tillader, og med flere virtuelle servere på den samme fysiske servere skal der også bruges esktra ressourcer til at administrere de virtuelle servere. Derfor bruger TorGuard kun fysiske servere for at give deres kunder maksimal hastighed.

Antal lande 50+
Servere i Danmark Ja, Lyngby
Antal servere 3,000+
Antal lokationer 68+

Computere og enheder
Torguard har apps til alle de mest populære platforme og appsene giver dig adgang til at justere indstillingerne lige som du ønsker. Hvis de ikke har en app til en bestemt platform, so har de detaljeret guides, der viser hvordan du sætter deres tjeneste op på præcis den platform eller enhed. Fra deres hjemmeside kan du også bestille routere hvor deres VPN-service allerede er installeret.

Windows Ja
Mac OS X Ja
Linux Ja
iOS (iPhone & iPad) Ja
Android Ja
Firefox Extension Ja
Chrome Extension Ja
DDWRT Ja
Tomato Ja
pfsense Ja
Asus Ja
Raspberry Pi Yes
Synology Ja
QNAP Ja

Basisegenskaber
TorGuard har alle de standard specifikationer du kan forvente fra en moderne VPN-udbyder.

Antal samtidige forbindelser 5 forbindelser
Tilbagebetalingsgaranti 7 dage
Engelsk support 24/7/365
Vejledninger Ja
Politik om ikke at logge Ja
Kill switch Ja
P2P tilladt JA
Protokoller Open VPN, SSTP, L2TP, IPsec

Betaling
TorGuard tager imod en impornerende række betalingsmuligheder. Herunder nogle af de mest brugte kryptovalutaer.

PayPal Ja
Credit cards Ja
Cryptocurrencies Ja
Paygarden Ja
Paymentwall JA

Kommentarer

Torguard voksede ud af torrenting-miljøet og i dag tilbyder de en fuld VPN-løsning med en lang række interessante muligheder og et meget imponerede netværk af servere, selv i lande som andre VPN-udbydere ser ud til at glemme.

Torguard tager dit privatliv meget seriøst og forsøger med deres teknologi at tilbøje dig state-of-the-art beskyttelse af dit privatliv. Derfor logger de ikke din online aktiviteter og har så lidt data om dig som muligt, hvilket vil sige at de kun opbevarer de data som er nødvendige for at gennemføre betalingerne og selv her tilbyder de annonym betaling via kryptovalutaer.

En af deres egbe teknologier er deres “stealth technology”, der skjuler at det er VPN-traffik og derfor lader dig komme uden om forsøg på at blokere VPN-traffik. En ideel metode til at teste dette er at bruge det til at se Netflix med. Vi har testet det og det virkede perfekt, så de har ret når de hævder at denne tjeneste er perfekt til streaming.

Torguard tilbyder en lang række af sikkerheds værktøjer som 256-bit AES encryption, DNS, IPV6, WebRTC, leak blocking, en kill switch, og andre sikkerhedsløsninger.

Torguard tilbyder fuld 24/7 support på engelsk ligesom du kan finde en lang række guider på deres hjemmesider. Der er også en knowledge base, FAQ, samt et forum hvor du kan spørge om hjælp, så har mange muligheder for at få hjælp hvis du løber ind i problemer.

Når det kommer til hastighed og ydeevne har PC mag testet deres løsning og deres konklusion var at det er den hurtigste VPN-udbyder de har testet. Især når det gælder torrenting, hvilket ikke er overraskende når man tænker på hvor de kommer fra.

Torguard tilbyder en lang række andre produkter hvilket kan være lidt forvirrende når du bare ønsker at bestille en VPN-forbindelse so lad prøve at rede trådene ud. Torguard tilbyder blandt andet et produkt de kalder Anonymous Proxy. Dette produkt er først og fremmest interessant hvis du downloader en hel masse og specielt hvis du downloader over torrent netværket så dette produkt har et meget specifik formål og du vil sandsynligvis helst have et generelt VPN-produkt. De har også en pakke der henvender sig til virksomheder og organisationer, vil den er ikke rigtig interessant for private. Deres Anonymous Email er et perfekt suplement til deres VPN-løsninger, da dette beskytter dine emails.

I forbindelse med bestillingen kan du vælge mellem forskellige typer af IP-adresser, som streaming, betting eller standard fast IP-adresse. Hvis du er til computer spil er du sikkert i deres DDsS beskyttet gaming IP.

Deres apps lader dig opsætte forbindelsen lige præcist som du ønsker og det er perfekt til den mere advanceret bruger, men det kan være letter irrentende hvis du bare vil have det op at køre.

Konklusion

Torguard er virkelig værd at overveje hvis du har brug for en general VPN-forbindelse der har alle de sikkerhedsfunktioner man kan forvente idag og deres løsning vil helt sikke sørge for at du er sikker og kan nyde alle fordelen ved at benytte en VPN-løsning.

Læs mere og bestil Torguard VPN her!

 

 

 

×
Har arbejdet med IT i 30 år og har således opnået stor erfaring med IT og sikkerhed.
Latest Posts
Følg og like os

10 grunde til at dine børn altid bør bruge en VPN-forbindelse

Forrige indlæg

Ivacy – beskrivelse, anmeldelse og tips 2019

Næste indlæg

Du vil måske kunne lide

Kommentarer slået fra