Stream som om du var i Danmark på din ferie – fortsæt med at se Netflix, HBO, Danmarks Radio, Viaplay mv.

Hvis du har prøvet at bruge din Netflix konto i udlandet, vil du have opdaget at du kan se nogle andre film end dem du kan se i Danmark, Eller hvis du har prøvet at streame fra Danmarks Radio, vil du have opdaget at DR spærrer for at du kan streame fra udlandet. I andre tilfælde kan du muligvis godt se din favorti serie eller film, men du vil ikke kunne se den danske version eller de danske undertekster.

Problemet er at dem der ejer rettighederne til filmene og serierne gerne vil sælge rettighederne land for land så de kan maksimere deres indtjening. Dette tvinger streamingtjenesterne til at forsøge at forhindre at andre kan se filmene eller serierne. Det er fint nok hvis du bor i Danmark og kan se de film og serier som hører til dit abonnemnet, men hvis du er på ferie kan du pludselig ikke se de serier og film du har betalt for. Heldigvis er der en løsning.

Løsningen er en VPN, der får det til at se ud som om at du befinder dig i Danmark selv om du er i et helt andet land. På den måde kan du stadigvæk se de serier og film du betaler for, og se DR som du har betalt over via din licens.

En VPN får det til at se ud som om at du befinder dig i et andet land end du rent faktisk gør. Så hvis du er i Spanien kan du får det til at se ud som om at du stardigvæk er i Danmark når du går på nettet med din computer, tablet eller telefon. Faktisk kan du selv vælge hvilket land du vil have det til at se ud som du kommer fra. Dette giver en masse andre muligheder, som få et eksempel at kunne købe ind til bedre priser. Desuden krypterer en VPN-forbindelse al trafik, så du opnår en lagt støre sikkerhed så du undgår at blive udnyttet af digitale tyve og svindlere. Det betyder også at du vil være fuldstændig annonym hvis der er nogen som opsnapper din kommunikation via internettet. Du se en komplet gennemgang af alle fordelene her.

Der er således rigtig mange gode grunde til at bruge en VPN-forbindelse når du rejser. Men hvilken skal du vælge og da vi i dette tilfælde især er interesseret i streaming har vi nogle specielle krav til dem. Først og fremmest skal de have et hurtigt netværk da vi ønsker at streamingen skal fungere perfect. Vi vil også gerne være sikker på at streaming tjenesterne ikke spærrer for VPNen. Lad os derfor se på nogle udbydere der er idelle for vores ønsker.

Hide My Ass
Dette er en af de mest etableret udbydere af VPN-tjenester, der tilbyder VPN tjenester med servere der dækker 190 lande og et af deres specialer er streaming, så deres support er meget opmærksomme på at du får den maksimale streaming oplevelse.

Besøg Hide My Ass! Læs mere om Hide My Ass!

LeVPN
Er en fransk udbyder af VPN-forbindelser og tager streaming og herunder under streaming af Netflix meget seriøst. At de er fanske kan dog betyde at de er lidt svagere på privatlivssiden.

Besøg LeVPN Læs mere om LeVPN

PureVPN
PureVPN tilbyder deres kunder specielle servere der er optimeret til streaming, så disse er også et rigtigt godt valg hvis du gerne vil kunne streamme som hjemmefra.

Besøg PureVPN Læs mere om PureVPN

NordVPN
NordVPN giver dig mulighed for at vælge mellem 4.500 super hurtige servere der er placeret i 60 lande, hvilket sikrer dig den optimale streaming service uanset hvilken enhed du bruger og uanset hvor du befinder dig og på hvilket tid af døgnet du ønsker at streame.

Besøg NordVPN Læs mere om NordVPN

Når det kommer til VPN og streaming er dette de mest interessante udbydere, men du kan se vores oversigt over VPN-udbydere som er interessante for det danske marked her.

Du skal være opmærksom på at de fleste streaming tjenester gemmer en lang række informationer om din konto og bruger cookies og andre teknikker til at afgøre hvor du befinder dig. Derfor kan det være en god ide ingen du forsøger at bruge din VPN-løsning i udlandet, at slette alle cookies så du starter på en frisk når du logger på din streaming tjeneste så du ikke risikerer at streaming tjenesten gennemskuer

Følg og like os