Virtuelle Private Netværk

Stream fra hele verden

Er du træt af at du ikke kan se dine ynglingsfilm eller tv-serier fra Danmark? Eller at du ikke kan se DR når du er udlandet? Så er VPN-løsningen.

Det fleste streamingstjenester bruger avanceret teknologi til at teste i hvilket land du sider i, når du besøger dem. Indholdet vil dernæst blive tilpasset din placering. Som dansker betyder det desværre at du bliver udelukket fra se rigtig mange film eller de nyeste TV-serier. Ja der er endda streamingstjenester du vll være helt udelukket fra at benytte.

Du behøver dog ikke at lade dig stoppe af dette. Ved hjælp af en VPN-løsning vil det se ud som om at du kommer fra hvilket som helst land du ønsker. Det vil sige at du kan udgive dig for at komme fra USA, og Netflix vil lade dig se de samme film og serier som en amerikaner.

Dette kan gøres til en meget fornuftig pris. Faktisk er der flere artikler på nettet om hvordan du kan gøre dette helt gratis. Jeg vil dog fraråde dig at bruge de gratis tjenester. At stille en VPN-løsning kræver en del investeringer,  så gratis tjenesterne fylder din computer med reklamer. Ud over at være irriterende vil de også udgøre en sikkerhedsrisiko. Oftest vil gratis løsninger også være langsomme og ustabile.

Derfor har vi samlet en række leverandør og pakker på nogle af de mest seriøse udbydere af VPN-løsninger. Alle til fornuftige priser der vil give dig mange timers underholdning for en lille investering.

×
Har arbejdet med IT i 30 år og har således opnået stor erfaring med IT og sikkerhed.
Latest Posts
Følg og like os

Betal anonymt med Bitcoins

Forrige indlæg

VPN – surf sikkert og anonymt på nettet

Næste indlæg

Du vil måske kunne lide

Kommentarer slået fra