ProdukterVirtuelle Private Netværk

Pure VPN – Beskrivelse, anmeldelse og anbefaling

Pure VPN er et af de meste etablerede VPN netværk og bllev etableret i Hong Kong og er i dag vokset til globalt netværk med fokus på beskyttelse af frihed og privatliv

Netværk
Pure VPN filosofi er at internettet skal være åbent og frit har derfor opbygget et impornerende globalt netværk. Pure VPN are udviklet deres egne tjenester, der er tilpasset et nutidigt forbrug af data, som streaming, video og så videre.

Antal lande 140+
Antal lokationer 180
Antal VPN servere 750+

Computere og enheder
Da Pure VPN har en lang historie på markedet kan de idag tilbyde løsninger til alle gængse computere, tablets og telefoner.

Windows Ja
Mac OS X Ja
Linux Ja
iOS (iPhone & iPad) Ja
Android Ja
Smart TV Ja
Kodi Ja
Android TV Ja
Firestick TV Ja
Chrome Extension Ja
Firefox Extension Ja
Router VPN Ja

Protokoller
Pure VPN understøtter en impornerende mængde protokoller

OpenVPN Ja
PPTP Ja
L2TP Ja
SSTP Ja
IKEv2 Ja

Brugervenlighed

Pure VPN tilbyder en bred vifte at VPN løsninger til både private og ehverv

Pure VPN ønsker at privatliv og sikkerhed skal være tilrådig for alle, og har derfor sørget for at alle deres programmer og apps er brugervenlige og du kan få fat i alle funktioner med et enkelt klik

Hos Pure VPN får du adgang til alle servere uanset hvilke pakke du har valgt og du har ligeledes ubegrænset båndbredde og super høj hastighed, så du kan benytte din VPN til alle de ting du foretager på nettet og på af Pure VPN’s can du komme uden om din udbyders eventuelle forsøg på trottling.

Pure VPN kommer med en internet kill switch, hvilket betyder at hvis du mister din VPN forbindelse vil din computer straks hoppe af internettet, så du undgår at din internetudbyder ved et uheld kan se hvad du foretager dig.

Pure VPN vil gerne give dig størst mulig frihed og det beyder at du kan bruge deres netværk til hvad som helst du har lyst til, herunder P2P og steaming, men Pure VPN har endda servere dekieret til henholdsvis P2P og streaming.

Pure VPNs har 24/7/365 support og de har også en hjemmeside på dansk

Pure VPN går et skridt end rent VPN da de tilbydere antivirus og at frafiltre hjemmesider der kan være potentielt farlige.

Pure VPN tager imod næsten hvilken som helst type betaling du kan forestillie dig  – kreditkort, paypal, kryptovalutaer og gavekort.

Konklusion

Pure VPN har være på markedet i mange år og de har et stort netværk, samt lang række sikkerhedsfunktioner, så de er et meget seriøst valg nåt det gælder en VPN-løsmomg-

Læs mere og bestil Pure VPN her

 

 

×
Har arbejdet med IT i 30 år og har således opnået stor erfaring med IT og sikkerhed.
Latest Posts
Følg og like os

Le VPN – Beskrivelse, anmeldelse og anbefaling

Forrige indlæg

NordVPN – Beskrivelse, anmeldelse og anbefaling

Næste indlæg

Du vil måske kunne lide

Kommentarer slået fra