Virtuelle Private Netværk

Private Internet Access VPN – Beskrivelse, anmeldelse og anvendelse

Private Internet Access VPN tilbyder hurtige gigabit VPN-tunnel løsninger til hele verden.

Netværk
Private Internet Access VPN har opbygget et globalt højhastighed netværk, der sætter din sikkerhed og annonymitet i højsæddet.

Antal lande 30
Antal lokationer 48
Antal VPN servere 3.300+

Computere og enheder
Da Pure VPN har en lang historie på markedet kan de idag tilbyde løsninger til alle gængse computere, tablets og telefoner.

Windows Ja
Mac OS X Ja
Linux Ja
iOS (iPhone & iPad) Ja
Android Ja
Chrome Extension Ja
Firefox Extension Ja
Opera Extension Ja

Protokoller
Private Internet Access VPN understøtter alle de kendte protokoller

OpenVPN Ja
PPTP Ja
L2TP Ja

Brugervenlighed

Private Internet Access VPN’s mål er at tilbyde alle sikre, krypteret og private vpn-tunneller kombineret med høj hastighed og konkurrencedygtige priser.

Private Internet Access VPN tilbyder apps til alle de gængse platforme og de har sørget for at de er nemme at installere og bruge.

Når du køber et abonnement hos Private Internet Access VPN får du adgang til alle deres servere over alt i verden og ubegrænset båndbredde. Desuden har  PIA VPN en ingen loggingpolitik, så de vil ikke logge din IP-adresse eller aktvititer.

Private Internet Access VPN har som standard en kill switch, der sørger for at lukke din internet forbindelse ned hvis du mister din VPN-forbindelse, så du er sikker på altid at arbejde inde for din VPN-tunnel.

Private Internet Access VPN giver dig frihed til at gøre alle de ting du gerne vil som streaming og P2P, så du vil kunne bruge din VPN-forbindelse uanset hvad du ønsker.

Private Internet Access VPN har 24/7/365 support og de har også en hjemmeside på dansk men deres support er desværre ikke på dansk

Ud over den rene VPN-løsning tilbyder Private Internet Access VPN dig ekstra sikkerhed i form af beskytte mod malware, reklamer og systemer der forsøger at spore din aktiviteter

Private Internet Access VPN giver dig mulighed for at betale lige som du ønsker – kreditkorts, PayPal, Bitcoins og gavekort, så kan endda være fuldstændig annonym når du betaler.

Konklusion

Private Internet Access VPN tager din sikkerhed meget seriøst og giver gode mulighed for at beskytte dit privatliv. Du skal dog være opmærksom på at de ikke understøtter lige så mange lande som nogle af de andre, så du bør sørge for at tjekke om de understøtter de lande som er interessante for dig.

Læs mere og bestil Private Internet Access her

 

 

 

×
Har arbejdet med IT i 30 år og har således opnået stor erfaring med IT og sikkerhed.
Latest Posts
Følg og like os

SaferVPN – Beskrivelse, anmeldelse og vejledning

Forrige indlæg

Vælg den rigtige VPN til din ferie

Næste indlæg

Du vil måske kunne lide

Kommentarer slået fra