LeVPN fejrer deres 8 års fødselsdag med at udlodde en Xbox One X med Fallout 76

LeVPN kunne fejre deres 8 års fødselsdag den 10. november 2018 og dette bliver fejret med en konkurrence der løber fra den 10. november til og med den 18. november. Præmien er en Xbox One X med Fallout 76 der har en værdi på ca. $500.

For at deltage i konkurrence skal du opfylde følgnde:

  • Have et aktivt LeVPN abonnement (Det skal være et betalt abonnement)
  • Skrive en anmeldelse af LeVPN app’en i enten GooglePlay eller AppStore

Vinderen vil blive udtrukket den 19. november ved en tilfældig udtrækning blandt samtlige lodder, men du kan øge dine chancer for at vinde ved at gøre forskelligt ting der hver især vil give dig et ekstra lod. Blandt får du et nyt lod hvis du kommer med forslag til nye features som du kunne tænke dig, deler deres konkurrence på sociale medier. Alt i alt er der 14 måder at få et lod med i konkurrencen, så du har mange muligheder for at øge dine chancer i konkurrencen.

LeVPN vil meget gerne lære mere om hvad deres kunder synes om deres produkter og derfor vil de gerne have at du skriver anmeldelser af deres apps i GooglePlay eller AppStore. For at belønne dig for at skrive en anmeldelse tilbyder en måneds gratis abonnement.

LeVPN bruger Glean platform en til konkurrence, hvilket gør det muligt for dem at automatisere udtrækningen af vinderen, og Glean platformen vil automatisk tjekke at der ikke snydes i forbindelse med deltagelsen.

Hvis du ikke vinder er der ingen grund til at være at ked af det. LeVPN har løbende konkurrencer – næsten hver måned, da de er glade for deres produkter og gerne vil opfodre deres bruger til at dele deres produkter med så mange som muligt.

Så hvis du ikke allerede bruger LeVPN, så er nu et godt tidspunkt at tegne et abonnement.

Læs mere omLeVPN Besøg LeVPN Nu!

LeVPN has grown into one of the most serious VPN-providers on the market as they offer a strong and faster network combined with strong security and privacy.

×
Har arbejdet med IT i 30 år og har således opnået stor erfaring med IT og sikkerhed.
Latest Posts

Ivacy lader dig nu streame mere end 80 streamingtjenester fra hele verden

Forrige indlæg

Eksplosiv stigning i mængden af IT-fup

Næste indlæg

Kommentarer slået fra