ProdukterVirtuelle Private Netværk

Ivacy – beskrivelse, anmeldelse og tips 2019

Ivacy er din VPN superpower, som er blevet designet til at dække alle dine behov når det gælder VPN-forbindelser. Fra sikkerhed og privatliv til streaming og fildeling.

Netværk
Ivacy har bygget et globalt højhastighed netværk med servere i mere end 50 lande og 100+ lokationer. Deres servere er optimeret for opgaver som P2P, og du kan skfite mellem alle serverne alt efter dine behov for at få den optimale performance.

Antal lande 50+
Antal servere 450+
Antal lokationer 100+

Computere og enheder
Ivacy en lang liste af forskellige platforme herunder naturligvis de mest brugte platforme som iOS, Android, Windows og Mac Hvis de ikke har en app til en given platform så kan finde maualler til at installere deres tjenester mauelt, hvilktet betyder at du kan endda bruge Ivacy på platforme som Blackberry, diverse Smart TV, eller på en Raspberry Pi.

Windows PPTP, L2TP, SSTP og OpenVPN
Mac OS X PPTP, SSTP, L2TP, OpenVPN og IKEv2
Linux PPTP
iOS (iPhone & iPad) PPTP, L2TP, og Open VPN (TCP/UDP) iKEV6
Android PPTP, L2TP, og OpenVPN
Firefox Extension PPTP, L2TP, og OpenVPN
Chrome Extension PPTP, L2TP, og OpenVPN
Kodi Open VPN
Xbox PPTP
PS4 PPTP
Blackberry IKEv2
Roku PPTP
Routers PPTP

Grundlæggende egenskaber
Med Ivacy will du få alle de standard funktioner som du kan forvente fra en moderne og troværdig udbyder af VPN-løsninger.

Antal samtidige forbindelser 5
Pengene tilbage garanti 30 dage
Support Engelsk 24/7/365
Vejledninger Ja
Ingen logging politik Ja
Kill switch Ja
Optimeret til streaming Ja
P2P tilladt Ja
Flere protokoller OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, Stealth og IKEv

Betaling
Ivacy understøtter rigtig mange betalingsmuligheder. Lige fra de traditionelle til de mere anonyme som kryptovalutaer

PayPal Ja
Alle de populære kreditkort Ja
Bitcoin Ja
Coin payments Ja
AliPay Ja
PerfectMoney Ja
Paymentwall Ja

Kommentarer

Der er ingen tvivl om at Ivacy ier en meget seriøs udbyder af VPN-forbindelser. De arbejder konstant på at forbedre deres netværk, hvilket kan ses af at selv nyere artikler og anmeldelser ikke er helt opdateret med hvor mange servere og lokationer de tilbyder, så der er ingen tvivl om at de konstant udbygger deres netværk.

At Ivacy er meget seriøse kunne vi blandt andet se ud fra at de er meget hurtige til at reagere på både positive og negative anmeldelser og tilbød også support til dem der havde haft en negativ oplevelse med deres produkter. Et andet tegn på at Ivacy gør noget ekstra for at give deres brugere en god oplevelse er at Ivacy har en meget høj score når det gælder positiv omtale på sociale medier.

Der er derfor ingen tvivl om at de tager deres produkt og support seriøs og vil hjælpe dig hvis du skulle få brug for hjælp.

Et område hvor en VPN-udbyder virkelig bliver testet er streaming. For eksempel er Netflix kendt for at forsøge at blokere for adgang fra VPN-tjenester. Heldigvis viser alle tests at det er muligt at streame Netflix via en Ivacy forbindelse og på nettet er det meget få der har rapporteret om problemer med at streamme Netflix, og i disse tilfælde har Ivacy’s support været hurtig til at reagere. Så ja du kan streamme Netflix via Ivacy.

Ivacy understøtter et imponerende antal platforme, hvilket inkluderer platforme som Kodi og de har naturligvis apps til Windows, Apple, Android, osv. Deres apps er nemme og intuitive at bruge, så du vil være i gang med at bruge Ivacy hurtigt og nemt.

Når det kommer til de mere tekniske specifikationer er Ivacy helt fremme

Ivacy understøtter AES 256-bit kryptering så du kan benytte en meget høj kryptering hvis du ønsker det, men for eksempel i Windows appen kan du skrue ned for krypteringen hvis du ikke har brug for en kraftig kryptering men hellere vil have en super huritig forbindelse. For eksempelv hvis du streamer.

Ivacy hjælper dig med altid at være beskyttet når du er online, da de tilbyder en kill switch og offentlig WiFi beskyttelse, der automatisk vil slå VPN-forbindelsen til hvis du går online via et offentlig Wifi hotspot. Ivacy tilbyder også sikker DNS og IPv6 leak beskyttelse for at sikre at al information går via VPN-forbindelsen og at dere ikke er noget som smutter uden om.nothing leaks out from the tunnel.

For et mindre gebyr kan du tilkøbe en NAT firewall der vil give dig ekstra beskyttelse. Desuden kan du tilkøbe din egen faste IP-adresse, som kan give dig ekstra fordele af din VPN-forbindelse som nem adgang til dine servere gennem en VPN-tunnel, større troværdighed når du sender e-mails og nogle scripts/apps/tjenester kræver en fast IP-forbindelse.

Konklusion

Ivacy er en meget seriøs udbyder af VPN-tjenester og tilbyder fantaktisk support til deres kunder og de tilbyder i dag alle de features du kan forvente fra en moderne og førende udbyder af VPN-løsninger på dages marked, og Ivacy har derudover nogle ekstra features. Ivacy understøtter også et imponerende antal af platforme og der ud over vejledninger til manuel opsætning på stort set alle andre platforme du kan forestille dig.

Læs mere og bestil Ivacy VPN nu!

 

 

 

×
Har arbejdet med IT i 30 år og har således opnået stor erfaring med IT og sikkerhed.
Latest Posts
Følg og like os

TorGuard – Beskrivelse, anmeldelse og tips 2019

Forrige indlæg

De bedste VPN-løsninger for børn

Næste indlæg

Du vil måske kunne lide

Kommentarer slået fra