Virtuelle Private Netværk

International SEO? Se din placering i Google i 89 lande

Hvis du arbejder med SEO, ved du også at Google tilpasser resultatet den enkelte besøgende. En af parametrene er den geografiske placering. Hvis du derfor gerne vil kunne se din placering i forskellige lande, er du nød til at få Google til at tro at du er en besøgende fra de lande, hvor du gerne vil optimere din placering.

Med en VPN-løsning kan du få det til at se ud som om at du kommer fra lande over hele verden. Du kan nu se hvad Google’s besøgende fra et hvilket som helst af disse lande får at se når de bruger et bestemt søgeord.

Ud over at de ser ud som om at du kommer fra forskellige lande, kan du også få det til at se ud som om at søgningerne kommer fra flere forskellige computere. Det vil sige at tidligere søgehistorik ikke vil påvirke dine test resultater. Du får derfor langt mere neutrale testresultater når du bruger en VPN-løsninger.

Bruger du Adwords og annoncerer du i flere forskellige lande, kan du også brugen en VPN-løsning til at undersøge hvilke konkurrenter du har i de forskellige lande, samt at dine egne annoncer virker på de forskellige markeder, hvor du har indrykket dem.

En VPN-løsning er derfor et vigtigt værktøj, du arbejder med international SEO. Du kan finde din optimale VPN-løsning her på vores oversigt over VPN-udbydere.

×
Har arbejdet med IT i 30 år og har således opnået stor erfaring med IT og sikkerhed.
Latest Posts
Følg og like os

Betal anonymt med Bitcoins

Næste indlæg

Du vil måske kunne lide

Kommentarer slået fra