Virtuelle Private Netværk

Hide My Ass – Beskrivelse, anmeldelse og anbefaling

Hide My Ass er et af de mere etablerede VPN netværk, der dækker et stort antal lande og kan bruges på de fleste computere og mobile enheder. Se nedenstående faktaboks

Netværk
Hide My Ass har fået opbygget et netværk som giver virkelig gode muligheder for at skjule ens sande placering samt at give det udsendende af at man kommer fra et næsten hvilket som helst sted i verden.

Antal lande 161
Antal lokationer 277
Antal VPN servere 817
Antal IP-adresser 109.727

Computere og enheder
Hide My Ass kan bruges på stort set en hvilken som helst computer eller enhed du måtte ønske.

Windows Ja
Mac OS X Ja
Linux Ja
iOS (iPhone & iPad) Ja
Android Ja
TVs (med internetforbindelse) Ja
Spillekonsoler Ja

Protokoller
Hide My Ass understøtter alle de gængse protokoller

OpenVPN Ja
PPTP Ja
L2TP Ja

Brugervenlighed

Hide My Ass gør meget for at VPN skal være nemt og enkelt at bruge.

Når det gælder valg af server kan du f.eksempel lade Hide My Ass vælge den server, der er nærmest dig for at få den hurtigste mulige hastighed. Hvis du ønsker størst mulig anonymitet, kan lade Hide My Ass vælge en tilfældig server. Du kan også vælge en specifik server, hvis du for eksempel ønsker at se DR i udlandet.

Når det gælder hvilken IP-adresse du bruger, kan du f.eks. opsætte en tidstabel eller intervaller for hvornår din IP-adresse skal skifte. Du kan også tjekke at du rent faktisk har den IP-adresse du forventer. Endelig kan du føre en lokal log over hvilke IP-adresser du allerede har brugt i hvis du ønsker at være sikker på at du ikke bruger den samme igen.

For at du ikke ved et uheld skal sænke dine parader har Hide My Ass en funktion som hedder “Secure Bind”. Det betyder at et program eller app, kun får lov til at lave en forbindelse til internettet via en sikker VPN forbindelse. Er forbindelsen ikke etableret eller er den afbrudt får programmet ikke lov til at få adgang til nettet.

Er hastigheden vigtig for dig så har Hide My Ass en speciel speed guide, der hjælper dig med at finde den hurtigste hastighed.

Hide My Ass har 24/7 support men desværre kun på engelsk. Men da det er nemt at sætte op.får du sandsynligvis aldrig brug for den.

En anden vigtig ting er at du undgår at få reklamer og at der installeres alt muligt adware, som er tilfældet hvis du vælger en gratis VPN-løsning.

Konklusion

Hide My Ass har været på markedet længe og er en trovædig og stabil løsning når de gælder VPN-løsninger. Du får en sikker løsning du kan stole på, en god hastighed og til en fornuftig pris.

Læs mere og bestil Hide My Ass! her

 

 

×
Har arbejdet med IT i 30 år og har således opnået stor erfaring med IT og sikkerhed.
Latest Posts
Følg og like os

VPN – surf sikkert og anonymt på nettet

Forrige indlæg

Gør din rejse skæggere og sikrere med VPN

Næste indlæg

Du vil måske kunne lide

Kommentarer slået fra