De bedste VPN-løsninger for børn

At finde en god VPN-løsning til ens børn kan være lidt af en udfordring, men lad os kigge på mulighederne.

At lade dine børn bruge en VPN forbindelse er en effektiv metode til at beskytte dem på internettet. Hvis du vil vide mere om hvilke farer der lurer for dine børn på internettet og hvordan en VPN-forbindelse beskytter dem foreslår vi at du læser vores artikel om hovrfor børn altid skal bruge en VPN-forbindelse når de er online.

Så lad os finde de bedste udbydere af VPN-løsninger der er perfekte for dine børn, men lad os starte med at se på hvilke kriterier vi skal bruge til udvælgelsen af de bedste VPN-udbydere, da der er mange at vælge imellem.

Ubegrænset båndbrede

For at være sikker på at dine børn altid er sikre, er det nødvendigt at de altid bruger VPN-forbindelsen når de er online og derfor har du brug for masser af båndbrede.Faktisk er det bedst hvis der er ubegrænset båndbrede, da dine børn sikkert vil bruge forbindelsen til streaming og andre aktiviteter der forbruger meget båndbrede.

Hurtige forbindelser

Dette leder videre til det næste punkt på listen, da det også er nødvendigt med en hurtig forbindelse, da dine børn vil have brug for det når de streamer eller spiller online. Hvis forbindelsen er langsom eller den klumper vil de hurtigt stoppe med at bruge forbindelsen, da dette for eksempel kan medføre at de bliver smidt ud af et spil når de spiller online. Dette vil selvfølgelig ødelægge deres spiloplevelse så hastigheden er vigtig og er med til at sikre at dine børn altid vil bruge internetforbindelsen.

Lokale servere

En anden vigitg ting er at udbyderen har danske servere. Typisk har der været fokus på de udenlandske servere og især amerikanske, da formålet har været at se for eksempel den amerikanske udgave af Netflix, men i nogle tilfælde er det nødvendigt med en dansk server. Det kan for eksempel være hvis dine børn ønsker at streamme fra DR. Det kan også være hvis de har brug for at søge på Google og har brug for lokale resourcer.

Automatisk aktivering

Da dine børn helst skal bruge VPN-fonbindelserne hele tiden vil det være en fordel hvis aktiveringen foregår så smertefrit som muligt. Norgle apps har funktioner som hjælper med at sikre at VPN-forbindelsen aktiveres automatisk, så dine børn ikke behøver at huske på at de skal aktivere VPN-forbindelsen, da der er stor sandsynligt at de vil glemme det regelmæssigt og dermed ikke være beskyttet af VPN-forbindelsen.

Apps til de computere, tablets og mobiler som dine børn bruger

Med mindre du er en IT-ekspert og elsker at rode rundt med den slage har du sikkert ikke lyst til at opsætte en VPN-forbindelse manuelt. Det er derfor vigtigt at vælge en VPN-udbyder der tilbyder software til alle de mest udbredte plantfomre som dine børn bruger så som Windows, MacOS, iOS, samt Android.

Forældrevenligt – nemt at installere

Selvom en app gør det nemmere at bruge en VPN-forbindelse skal appen også helst være nem at bruge. Det skal være nem at installere for dig som forældre og den skal være nem for dine børn at bruge.Hvis det er for svært and komme i gang eller at bruge forbindelsen vil dine børn enten aldrig komme i gang med at bruge VPN-forbindelsen eller de vil opgive ret huritigt eller ikke være konsekvente i brugen af VPN-forbindelsen. Det betyder at de ikke vil være beskyttet når de er online, så derfor er brugervenlighed med til at sikre dine børns sikkerhed

Streamingvenlig

Vores mål er at dine børn altid skal  bruge VPN-forbindelsen så de altid er sikre når de er online og da streaming i dag sikkert er en vigtig kilde til underholdning for dine børn er det vigtigt at dine børn kan bruge forbindelsen til streaming, da de ligesom ovenfor stopper med at bruge VPN-forbindelse eller i hvert fald kun bruge den sporadisk.Desværre bryder streamingtjenesterne sig ikke om at du prøver at tilgå dem med en VPN forbindelse og vil forsøge at blokere for VPN-tjenesten og endda når du kommer fra det samme land. Nogle VPN-udbydere har mere eller mindre opgivet og sælger deres VPN-forbindelser på andre features, men der er heldigvis andre som har arbejder seriøst på at sikre deres kunder adgang til at streamme via deres VPN-produkter.

Der er ingen tvivl at hvis dine børn ikke har adgang til streaming er det usandsynligt at de vil bruge VPN-forbindelsen.

Ekstra sikkerhed som skanning for malware

Det vil være en fordel hvis VPN-udbyderen  til ekstra features som skanning af internettrafikken for virus, malware og anden mystisk aktivitet da det hjælper dig med at holde dine børn ekstra sikre når de er online. Det betyder at trafikken allerede er skannet før den når frem til dine børns computer, tablet eller mobil. Du kan dog installere antivirus og antimalware scannere på dine børns enheder for at få et ekstra lag af sikkerhed.

De 5 bedste VPN-udbydere til danske børn

Så vi vil bruge de overfor nævnte kriterier til at udvælge de bedste VPN-udbydere af VPN-forbindelser til børn. Priserne er absolut overskuelige da et abonnement på en måned vil kost ca. 65 kr. +/- 15 kr. Hvis du betaler for en længere periode vil du kunne få en lavere pris. Typisk vil du kunne bringe den månedlige omkost ned på det halve hivs du betaler for et helt år ad gangen. Så prisen er bestemt ikke en undskyldning for ikke at holde dine børn sikre når de er online.

Nu er det vidst på tide at vi presenterer de bedste VPN-udbydere hvis du gerne vil beskytte dine børn på nettet.

NordVPN Logo

NordVPN er en rigtig god familieløsning da de tilbyder 6 samtlige forbindelser, og har et hurtigt veludbygget netværk og har brugervenlige apps til alle de mest populær platforme. NordVPN har fokus på streaming og tilbyder  24/7 support til deres kunder via email eller chat.  Their prices are similar to the industry standard but you can pay for up to two years and get a considerable discount. All in all, you will get a high quality product for your money.

Læs mere Besøg hjemmeside

Ivacy har været på markedet i lang tid og er i dag en af markedets mest etableret udbydere. I dag har de et moderne hurtigt netværk der er meget sikkert. De tilbyder apps til alle de mest almindelig brugte platforme plus nogle mindre kendte. De er en af de VPN-udbydere der har stærkt fokus på streaming og for nogle få ekstra kroner om måneden får du adgang til en NAT Firewall som giver dine et ekstra af beskyttelse. Priserne er meget konkurrencedygtige og du kan endda betale for 5 år og opnå betydelige besparelser..Ivacy VPN er et godt købt hvis du ønsker at beskytte dine børn når de er online.

Læs mere Besøg hjemmeside

Torguard har især været populær blandt de mere tekniske orienteret brugere, da de har deres udgangspunk it torrentmiljøet, men de har faktisk nogle meget brugervenlige apps til alle de mest populære platforme. Derfor er det i dag nemt at komme i gang med at bruge Torguard, men hvis du er teknisk minded giver deres apps dig mulighed for at dykke ned i detaljerne og fintune instillingerne. De har et hurtigt globalt netværk og tilbyder ubegrænset båndbrede. De tilbyder deres egen stealth teknology der gør det muligt at komme uden om forsøg på blockering fra de forskellige streamingtjenester og tests tyder på at det virker perfekt. Priserne er omkring gennemsnittet og fordi de har et kvalitetsnetværk får du en god løsning for dine børn.

Læs mere Besøg hjemmeside

PureVPN er også et godt valg. De har også et hurtigt netværk, meget brugervenlige apps og har skarpt fokus på egenskaber som streaming. De har a par ekstra sikkerhedsfeature der vil hjælpe dig med beskytte dine børn online. Priserne er omkring gennemsnittet med med store besparelser hvis du køber et af de længere abonnementer.

Læs mere Besøg hjemmeside

De sidste på vores liste er LeVPN. LeVPN er en af de mest avanceret VPN-udbydere på markedet og de tilbyder et stort og hurtigt netværk med servere i ikke mindre end 114 lande. De har tjenester som streaming på på toppen af deres prioritetsliste og de har meget brugervenlige apps til de mest almindelige platforme. Deres priser er på markedgennemsnittet så du får høj kvalitet for dine penge.

Læs mere Besøg hjemmeside

Hvis du kender VPN-branchen will du sikkert have bemærket at nogle velkendte udbydere af VPN-forbindelser mangler. Den vigtigste grund er at det ikke længere er muligt at bruge dem til at streamme Netflix. Hvis streaming ikke er vigtig for dine børn, kan disse bestemt være interessante og vi anbefaler at du tager et kig på vores oversigt over de bedste VPN-udbydere på det danske markedet.

 

 

Følg og like os