ProdukterVirtuelle Private Netværk

CyberGhostVPN – Beskrivelse, anmeldelse og anvendelse

CyberGhost VPN blev grundlagt i 2011 og er i dag vokset til over 20 million brugere og har i dag 45 medarbejdere der hver dag arbejder på at skabe et åbent og sikkert internet.

Netværk
CyberGhost VPN har i dag opbygget et globalt netværk, der dækker de 60 vigtigste lande i verden

Antal lande 60
Antal VPN servere 1.700
Danske servere 20

Computere og enheder
CyberGhost VPN understøtter alle de gængse styresystemer og enheder plus du kan benytte det med alle de gængse routere.

Windows Ja
Mac OS X Ja
Linux Ja
iOS (iPhone & iPad) Ja
Android Ja
Raspberry Pi Ja
Synology NAS Ja
VU+ Solo 2 Ja
Chrome OS Ja
DD-WRT Ja
TomatoUSB Ja
Router VPN Ja

Protokoller
CyberGhost VPN understøtter alle de gængse protokoller

OpenVPN Ja
PPTP Ja
L2TP/IPsec Ja

Brugervenlighed

Da CyberGhost VPN har sine rødder i Tyskland tager de dit privatlive og sikkerhed meget seriøst og de tilbyder en lang række services til at beskytte dig.

CyberGhost VPN har gjort meget for at gøre brugen af deres VPN løsning så brugervenlig som muligt og det betyder at du i det fleste tilfælde kan aktivere VPN forbindelsen et enkelt klik og ligeledes bruge forskellige funktioner ved et enkelt klik. Desuden er CyberGhost VPN meget konfiguerbart så du kan sætte det op præcist så det passer dine behov bedst muligt.

CyberGhost VPN Giver dig frihed til at vælge så alle deres abonnementer giver adgang til højeste mulige hastighed og du har adgang til alle deres servere over hele verden og du har lov til at bruge din VPN forbindelse til lige præcist det du har lyst til. Der er heller ingen begrænsninger når det gælder dataforbrug.

En vigitg feature som  tibydes af CyberGhost VPN en kill switch funktionen der sørger for at lukke din internetforbindelse ned hvis du mister din VPN-forbindelse så du altid er sikker på at dine data ikke kommer i forkerte hænder ved et uheld.

CyberGhost beskytter dit privatliv og har en striks ingen logging politik så der bliver ikke gemt nogen som helst oplysninger om hvilke hjemmesider du besøger eller hvilke tjenester på nettet du bruger

CyberGhost VPNs har support via email og chat, men de har desværre ikke en hjemmeside på dansk

CyberGhost VPN tilbyder dig dog ikke kun en VPN løsning men tilbyder også at beskytte dig ved at blokere for reklamer og ondsindet indhold ligesom det blokerer for sporing af dine aktiviteter.

CyberGhost VPN tager imod alle de gængse kreditkort, paypal, og også Bitcoin

Konklusion

CyberGhost VPN er ideelt til alle som gerne vil have lidt mere end en ren VPN løsning, da CyberGhost VPN tilbyder en række ekstra sikkerhedsfeatures, der giver dig endnu mere beskyttelse 

 

×
Har arbejdet med IT i 30 år og har således opnået stor erfaring med IT og sikkerhed.
Latest Posts
Følg og like os

Vypr VPN – Beskrivelse, anmeldelse og anbefaling

Forrige indlæg

SaferVPN – Beskrivelse, anmeldelse og vejledning

Næste indlæg

Du vil måske kunne lide

Kommentarer slået fra