Oversigt over de bedste VPN udbydere der passer til danske brugere

Der findes rigtig mange VPN udbydere på markedet, men ikke alle er lige gode set fra et dansk synspunkt. Vi har derfor lavet en liste over de bedste udbydere set fra et dansk synspunkt.

For det første skal de kunne tilbyde en fornuftig hastighed. Derfor har vi fravlagt dem som udbyder gratis VPN tjenester da det er en udfordring at tilbyde kraftige forbindelser når man forærer sit produkt væk. Ligeledes vil mange af de gratiste tjenester benytte sig af reklamer og dermed synes vi at en af fordelene ved at benytte en VPN forsvinder, da man ikke kan føle sig helt sikker på at man er annonym.

Et andet kriterium er at de skal tilbyde danske servere. Dette er især et must når du er ude at rejse, da det giver dig mulighed for at få det til at se ud som om at du kommer fra en computer, telefon eller tablet der befinder sig i Danmark. Det betyder at du f.eks. vil kunne streame indhold fra DR, da DR spærrer for streaming fra udlandet.

Vi har også set på i hvor lande de har servere. Det betyder at du kan få det til at se ud som om at du befinder dig i et af disse lande. Desto flere lande de har servere i, desto større er sandsynligheden for at de har det land du har brug for.

Ok her kommer oversigten

Udbyder Antal lande Antal servere DK site
hide_my_ass Læs mere
logo_dark Læs mere
pure_vpn_logo Læs mere
express_vpn_logo  94  1500+ Ja  Læs mere
logotype-horizontal 62 4450+ Ja Læs mere
vypr_logo_167x47 64 700+ Nej Læs mere
cyberghost-vpn 60 1300 Nej Læs mere
safervpn_logo 34 700 Ja Læs mere
hotspot_shield 25 Nej Læs mere
 privateinternetaccess 30 3300+ Ja Læs mere

 

Følg og like os